Hoe werken onze gokkasten?

Tegenwoordig zijn er in elke horecagelegenheid wel een paar gokkasten te vinden en vele landgenoten wagen dan ook regelmatig een gokje. Bij de echte speelautomaten werkt dit simpel, u haalt een euro uit uw portemonnee, gooit deze in de voorkant van de gokkast en u kunt gokken. Bij EuroGokkasten.com werkt dit ook simpel en hoeft u zelfs helemaal de deur niet uit. Alleen bij ons gaat het spelen voor echt geld digitaal.

Om dit digitale geld om te zetten naar speeltegoed hebben we veel verschillende mogelijkheden om te betalen. De meest bekendste en gebruikte zijn via de telefoon en creditcard. Als u een prijs heeft dan wordt dit digitale geld weer omgezet in echt geld, wij storten het binnen een paar werkdagen weer op uw rekening.

Als u op onze gokkasten speelt is het natuurlijk uw doel om zo veel mogelijk te winnen en ook uit te betalen. Ons doel is om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen en om onze spelers op die manier een geweldige speelervaring te laten ervaren. Om dit alles zo eerlijk mogelijk te laten gaan gebruiken we geavanceerde software om de uitkomst van uw draai te bepalen. Deze software is precies dezelfde software die men in echte gokkasten vindt.

Nummers gegenereerd door de random number generatorHet hart van de gokkast heet de RNG (Random Number Generator, zie de afbeelding). Deze RNG begint te werken zodra de fruitautomaat aangezet wordt en genereert willekeurige getallen tussen de 0 en een paar miljoen met een snelheid van 500 getallen per seconde. De RNG stopt nooit met werken en kan niet beïnvloed worden door externe factoren dus de nummers zijn altijd 100% willekeurig. Onze online gokkasten werken precies hetzelfde. Wanneer u euro’s in onze machines gooit en u drukt op de start knop dan haalt onze gokkast de waarde van de RNG op en verwerkt deze in een ingewikkeld computerprogramma die de waarde van uw rollen gaat bepalen. Ook al duurt deze berekening maar kort, de gokkasten zijn nooit voorgeprogrammeerd om op een bepaalde tijd of na een bepaald aantal drukken uit te betalen. Dit houdt dus in dat de kansen om met 1 druk niets te winnen net zo groot zijn als het winnen van de jackpot. En aangezien onze programmeurs de kasten precies nabouwen van de echte versies heeft u bij ons net zoveel kans om leuke prijzen te winnen als in een echt casino.